Honlapunk megújul!
Addig is keressetek minket:
facebook.com/domotoricukraszda
instagram.com/domotoricuki

Pályázat

A kedvezményezett neve

DÖMÖTÖRI LÁSZLÓ Kft. (Dömötöri Cukrászda)

A projekt azonosító száma

GINOP-1.2.8-20-2020-02941

A projekt tartalmának bemutatása:

A DÖMÖTÖRI LÁSZLÓ Kft. (Dömötöri Cukrászda) közel 6,02 millió forint összegű feltételesen visszatérítendő támogatást nyert el az „Eszközbeszerzés a DÖMÖTÖRI LÁSZLÓ Kft” című – Gazdaságfejlesztési Operatív Program mikro-, kis- és középvállalkozások számára kiírt pályázat keretében. A 8.600.000 forintos összköltségvetésű beruházásból eszközbeszerzést valósítottunk meg.

A projektet 2020.12.05-én indított eszköz (fagylaltgyártó berendezés) megrendelésével megkezdtük.

Pályázatunkat a felhívásban szereplő, technológiai korszerűsítést eredményező új 1 db "BGItaly CC600DW fagylaltkészítő gép" beszerzésével majd üzembehelyezésével valósítottuk meg.

Vállalkozásunk a pályázati felhívásban meghatározott tartalmi elemeknek eleget tett. Beszerezte majd üzembe helyezte a pályázatban megjelölt eszközt.

90%-os foglalkoztatás megtartás

Vállalkozásunk vállalja, hogy a 2020. április havi átlagos statisztikai állományi létszám legalább 90%-ának megfelelő számú munkavállalót foglalkoztat a megvalósítási időszak során is.

A projekt keretében beszerzett eszköz szállítása 2021.04.14-ig bezárólag megtörtént, az eszköz rendeltetésszerű használatba vételére 2021.04.14-én került sor. Ez idő alatt vállalkozásunknak biztosítania kellett az üzemszerű működés műszaki, technikai, hatósági feltételeit.

A fejlesztés sikeresen befejeződött, amely teljes mértékben visszaigazolta a tervadatok megvalósíthatóságát. Az üzembe állított új berendezés hatékonysága minőségben is mérhető. Ez a minőség biztosítja cégünk piacképességét, költséghatékony működését és versenyképességét is garantálja.

Dömötöri Cukrászda Dömötöri Cukrászda Dömötöri Cukrászda Dömötöri Cukrászda
Pályázat