Rendeljen vagy vásároljon nálunk egész tortát 30% kedvezménnyel!
 Kávéházunkat 1988. decemberének utolsó napjaiban nyitottuk meg. A belsőépítész és iparművészek közreműködésével kialakított üzlet igényességével és hangulatával abban az időben egyedülállónak számított, és már a nyitás pillanatában nagy tetszést váltott ki a vendégek körében. A kávéháznak helyet adó épület érdekessége, hogy a római illetve a középkori városfalra támaszkodik. Jelenlegi formáját többszöri átépítés során a XVIII. sz. második felében nyerte el. A feljegyzések szerint az üzlet helyén egykor rézkovács műhely működött. A kávéház a nevét onnan kapta, hogy a várfal ezen részét a régi időkben így hívták. A zwinger szó ugyanis várépítési szakkifejezés, ami a várfalból előreugró, ráccsal ellátott védművet jelent. Az üzlet belső berendezése a 20. század elejének hangulatát idézi, ahol keverednek a stílusjegyek, de talán a Jugendstil szelleme érinti meg leginkább a látogatót, mely Hefter László iparművész réz és üvegmunkáinak köszönhető.


 
 
 A kávéház a későbbiekben egy zárt verandával bővült, amit a gazdag lombfűrészelt díszítések, valamint a körbefutó ólomüveg-berakásos ablakok tesznek igazán különlegessé.

Az üzlet a Várkerületről egy kis átjárón közelíthető meg, a zárt udvar békéje megnyugtatóan hat az utca forgataga mellett.

Kínálatunkban meghatározó a kávék és kávékülönlegességek választéka, amelyet az  kiváló termékeiből készítünk.
Süteményválasztékunkat a Dömötöri Cukrászda termékei prezentálják, azokra természetesen megrendelést itt is felveszünk.


 
 
 


A finom kávék és sütemények mellett alkoholos és frissítő italok is megtalálhatók kínálatunkban az évszakokhoz igazodva.

Ha megéhezett könnyű snack-ek, szendvicsek elfogyasztására is betérhet hozzánk. (link a választékra).
Állandó akciókkal igyekszünk kedveskedni vendégeinknek, úgymint
-    egy csésze cappuccinot és hozzá egy péksüteményt rendkívül kedvezményes áron kínálunk
-    naponta 16 órától happy hours – minden sütemény fél áron fogyasztható
-    elvitel esetén a süteményekre 20% kedvezményt adunk

Gyermekének születés- vagy névnapja van? Ne fáradjon annak megszervezésével, hívja el hozzánk a barátokat! Zártkörű gyerekzsúrok megszervezését vállaljuk 17 órától. Sütemény, szendvics, léggömb-dekoráció, zene, tánc – mindarról ami a jó hangulathoz kell, mi gondoskodunk!


 
 9400 Sopron, Várkerület 92.
Tel.: + 36  (99)  340 287

Nyitva tartás:
Hétfő - Szombat
8.00 - 19.00 óra

Észrevételeivel, kívánságaival, javaslataival keresse munkatársunkat:

Dömötöri Noémi
üzletvezető
Tel.: + 36  99 / 340 287
E-mail: zwinger@domotori.hu


TáMOP-612